Avaa kuva uuteen välilehteen klikkaamalla kuvaa.

Kohde 201: Turuntie 22

Hoitotilojen käyttö yritysyhteisö Auringonsalossa, Salon keskustassa.

Auringonsalon sisäänkäynti sijaitsee Salon keskustassa, Turuntiellä. Toimitilamme ovat toisessa kerroksessa. Rakennuksessa on hissi.

Vuokraan sisältyy oikeus käyttää kaikkia Auringonsalon varausjärjestelmän kautta varattavia tiloja, joihin kuuluu toimistohuone, kaksi hoitohuonetta hoitopöydällä sekä kuvan sali, joka sellaisenaan soveltuu esim. liikuntaryhmille, mutta on sisustettavissa sopivaksi vaikka pieniin asiakastilaisuuksiin.

Hoitohuoneen "Värikkäät Tuoksut" vakio varusteluun kuuluu sähkökäyttöinen hoitopöytä. Tässä huoneessa voit vapautuneesti käyttää hoitotyössäsi eteerisiä öljyjä, tuoksuvia voiteita tai vaikka suitsukkeita.

Tuoksuttomassa hoitohuoneessamme on toistaiseksi vielä vain matkapöytä, mutta sinnekin saadaan sähköpöytä tämän kevään aikana.

Huoneet ovat siistejä, tilavan oloisia ja valoisia, luonnollisen valon lisäksi ne on valaistu päivänvalolampuin. Kaikki Auringonsalon tilat pidetään puhtaana kemikaalittomasti Aktiivivedellä. Toimistohuone soveltuu hyvin vaikka asiakastapaamisiin.

Asiakkaille on varattu yhteinen odotusaula (tiloja on remontoitu vuoden alussa, kuva vanhalla sisustuksella).

Viihtyisä taukotilamme sisältää jääkaapin, pienen pakastimen, mikron, uunin, hellan, vedenkeittimen ja tietenkin kahvinkeittimen. Ja ne ovat kaikki vapaasti yhteisessä käytössä.